JOM ikut kami, stok murah, keluarga sihat, duit dapat

JOM ikut kami, stok murah, keluarga sihat, duit dapat
jangan malu untuk hubungi kami anda pasti gembira, semoga sukses

Thursday, 22 January 2015

KIRI KANAN KIRI KANAN start melangkah

Mencabar nih... ingatkan mudah.

Selamat datang ke dunia Stevia - di mana Falsafah, Produk dan Rancangan Perniagaan kami bersatu bagi mewujudkan Peluang anda sebagai Usahawan Gula (pemanis) Stevia.

wow

Kita follow lagi ok?

Pelan Jualan RCC GLOBAL merupakan satu program yang unik dari segi kewangan, ganjaran insentif, perkembangan jualan serta kepimpinan. Ia membantu rangkaian perniagaan dalam mewujudkan sebuah organisasi yang kukuh.
Dalam keadaan ekonomi yang mencabar, RCC GLOBAL sekali lagi menawarkan cara-cara menambahkan kewangan dan gaya hidup yang memuaskan.

Anda hanya perlu memilih pakej yang disediakan untuk bermula sebagai Usahawan Gula Stevia, samada SILVER atau GOLD atau PLATINUM


Haha .. amacam boleh faham ke?
jeng jeng jeng dah mula dahh, tengok lagi macam mana  KIRI KANAN KIRI KANAN... pairing hehe. kena kerja la weeii.Dengan komisen berkumpulan juga anda layak memperolehi :
REWARD POINT dan KOMISEN (RM)Anda hanya perlu mantain dengan belian semula setiap bulan, dan anda akan menikmati faedah seperti:
~khairat kematian
~reward point
~royalti bertahap
~untung runcit


Hmmm Maintain jangan tak maintain no? Kakau gagal maintain, alahai abislah tak dapat apa2. Maintainlah guna stevia setiap hari, tak payah pakai gula lagi. Kan gula tu merbahaya!! Sambil maintain dapat bonus, okey lah tu. Banyak downline, banyak la  elaun ke bonus ke.. haha,,,

Dah mula boleh faham kot??


ROYALTI

Royalti lah pulak... apebende tuh?

Tengok kat bawah ni:


Jelas kan? Anda akan jadi jutawan hahaha.. Ahhh cemburulah pulak!!  just dapat 2ringgit jer... LOL... 

Amacam, ada berani??

Belom abis laii,

Berbagai produk boleh ditebus dengan mata reward yang terkumpul seperti :
#Royale Sweetener Stevia
#Baucer hypermarket
#Galaxy Tab 7.0
#Samsung Note3/laptop
#Pakej percutian
#Pakej umrah
#Deposit kereta mewah

JOM kita lipat mana tau jadi jutawan, tak cuba tak tau...
JUST TOLONG ORANG supaya TIDAK SAKIT JERR, KALAU DEMA NAK SAKIT JUGE, BIOU LANTAK LER..  hehe tak baik macam tu. Pujuklah bantulah bagi mereka faham. Kita tolong depa, nanti depa tolong kita. Yang penting depa akan berterima kasih kerana ringan mulut kita memujuk mereka. 

Katakan "BUKAN MURAH BELANJA PERUBATAN BILA DAH SAKIT NANTI" ramai yang tak bernasib baik terpaksa potong anggota badan untuk selamatkan nyawa. Kita bagi info jer, mana tau mereka bersetuju bersama kita nanti. Bersabarlah jika mereka kutuk2 kita.. sabar .. sabar bukan kena bayar.

Seperti selalu. Semua orang ingat LLM ini tak sampai kemana, biarla apa orang nak kata. Kita buat yang terbaik, selamatkan diri, selamatkan keluarga. Kalau dapat kita lipat juta2... hahahaha.. kumpul reward point then.. pi umrah free, dapat estima, boucher minyak free... bla bla bla.. alahai angan2 la pulak hehe

No comments:

Post a Comment